סכין לירקות

שאלה

שלום יש לי סכין פרווה שאני משתמש בה לחיתוך ירקות ופירות. האם אפשר לחתוך איתה גם בשר קר והיא תישאר פרווה. דהיינו לחתוך בטטה ואז פרגית ואחכ לחתוך תפוח אדמה שיישאר פרווה. אם נקיתי את הסכין בין הבשר לירקות? כרגע הסכין חדשה ושימשה רק לירקות. תוגה ושנה טובה

תשובה

שלום וברכה

כל עוד הבשר קר - הדבר אפשרי.

במידה ויהיה מדובר בבשר חם, ירקות חריפים שייחתכו לאחר מכן יהיו בשריים.


בברכה

יצחק דביר

מכון כושרות | כ"ט אלול תשע"ט 2:02