קמח מנופה בטמפרטורה נמוכה

שאלה

קראתי באחת התשובות באתר שקמח מנופה מתליע בטמפ’ של מעל 16 מעלות בזמן של בין 12 ל24 שעות. שאלתי היא, האם בטמפ’ נמוכה יותר, של 4-5 בממוצע, זמן ההתלעה ארוך יותר? אשמח לקבל גם מס’ שעות מדוייק יותר, ולא בין לבין... 

תשובה

אין התפתחות חרקים בטמפרטורה נמוכה (כפי המצויין במכתב). אפילו לאורך זמן.

בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

הרב יהודה הלוי עמיחי |